free html site templates

Rólunk

  1. A 6-GL Bt.-t 1990-ben alapítottuk elsődlegesen SW fejlesztési, tanácsadási és kapcsolódó kereskedelmi tevékenységek végzésére. A cég jelentős sw fejlesztési és tanácsadási tevékenységet végzett a hazai piac szereplői számára. Tevékenységünk során folyamatosan lépést tartunk, és alkalmazzuk a legkorszerűbb fejlesztéstechnikai módszereket.
  2. Kiemelt területként kezeljük a webes és mobilos fejlesztési területet, valamint a mikrokontrollerek világát. Eddigi munkánk során kiemelten az egyedi fejlesztési projektek megvalósítására specializálódtunk.
  3. Eredményeinket a megrendelőinkkel való kiváló közös, partneri együttműködéssel értük el. A lezárt fejlesztések után igény estén telefonos, távoli eléréses módon, vagy személyes megjelenéssel állunk megrendelőink rendelkezésére.
  4. Kiemelt platformjaink: windows, linux, android, raspbian.

  5. Fejlesztő eszközök: .Net C#, Node-Red, JavaScript, Phyton, Drupal, WP

  6. 2014-től tevékenységünket a személyes tanácsadási tevékenység mellett, felnőtt oktatási tevékenységgel bővítettük, melyben első sorban a személyes fejlődésre és az emberi kapcsolatok fejlesztésére helyezzük a hangsúlyt.

© Copyright 2019  - All Rights Reserved